Log ind|Opret konto |Kontakt os

adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS Polarized Solbriller Brun Sort,adidas yeezy usa,outlet

DKK1,929.94  DKK771.98Spar: 60% off
  • Model: Adidas 001744
  • 7359 Antal på lager
  • adidas eyewear Wildcharge Solbriller Blå Sort,adidas gazelle black,Køb de billige
  • adidas eyewear Excalate Solbriller Grøn Sort,adidas bser con12,klassikere
  • adidas eyewear Kumacross Halfrim Solbriller Gul Sort,adidas yeezy,høj kvalitet
  • adidas eyewear Zonyk Aero Pro S Solbriller counter ægte,adidas sneakers hvid,med rabat
  • adidas eyewear Adivista L Solbriller Brun Sort,adidas nmd raw pink,Køb Billige
adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS Polarized Solbriller Brun Sort,adidas yeezy usa,outlet_checkout

Description

adidas sneakers black Adidas Adidas Eyewear Solbriller solbriller , adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS Polarized Solbriller Brun Sort,adidas yeezy usa,outlet adidas nmd xr1 pk,meget attraktivt

Funktioner:

Decentreret Vision Advantage ™ PC Lens

Objektiver

Vision Advantage ™ PC Lens
Visionen Advantage ™ PC-objektiver fra adidas eyewear tilfredsstille optisk kvalitetsklasse 1 og sikre 100% UVA, Band C beskyttelse op til 400 nanometer. Scratch og slagkraft modstandsdygtig

Wrap around View

SPORT FORDELE

Hver sport har forskellige krav til det anvendte udstyr. adidas solbriller leverer flere løsninger og næste generation med teknologi rammer for at opfylde disse behov. Dette opnås gennem et tæt samarbejde med topatleter i produktudviklingen for at sikre, at vi leverer de fordele der er specifikke for deres sport.

wrap omkring rammen

Den wrap omkring rammen teknologi med den omfattende op til 10Base, krumning af rammen og linse giver det bredeste synsfelt og giver dig en pasform. Det sikrer, at adidas eyewear ikke afmonteres og beskytter dine øjne mod enhver form for ydre påvirkninger.

Wrap around beskyttelse

Quick Change Lens System ™

linse forandring

Quick Change Lens System ™ er en sofistikeret linse fiksering, der ikke kun garanterer en ordentlig pasform, men også giver mulighed for nem linse forandring. Enkelt, hurtigt og robust - dine adidas briller linser er bygget til nem håndtering. Ligegyldigt hvad de lyse og vejrforhold, med en enkelt bevægelse, du vil være godt forberedt.

TRi.FIT ™

Personlig tilpasning

Der er ingen "standard" størrelse eller form af et hoved eller næse; vi er alle forskellige. For at sikre en perfekt pasform, har adidas briller udviklet
banebrydende ramme teknologi til at give sine rammer, der skal tilpasses hver person perfekt.

vinkel af linsen

Alles hoved og ører er lidt anderledes. For at sikre, at briller passer alle perfekt for hver form for sport, har adidas briller udviklet et TRI.FIT ™ -system. Med 3 forskellige justeringer højde, dette system sikrer en perfekt pasform og kompenserer for vinklen af lysstråler, og dermed udrydde de blændende effekter forårsaget.

Dobbelt Snap Nose Bridge ™

individuel næse fiksering

For at optimere hvilestilling på næsen, Double Snap Nose Bridge ™ tilbyder en justering ved bredden af næsen, hvilket skaber en perfekt pasform uden trykpunkter. Den skridsikre, bløde materiale giver en sikker og behagelig fornemmelse.

Auto Fit

Grip Systems

Individuel tilpasning

Sikker pasform

Maksimal bærekomfort

Quick Release Hinge ™

Quick Release ™ er et system, der beskytter både dine øjne og dit briller under kraftig påvirkning. I stedet for din briller få beskadiget eller bryde, hvilket kan skade dine øjne, templerne frigivelse og med en hurtig og nem reintegration, din adidas briller er klar til brug igen.

Sweat Blocker

For at sikre at sved ikke forstyrrer din præstation, har adidas briller udviklet en sved blocker. Det er et system, der gør det muligt hurtigt og nemt at fjerne eller vedhæfte den. Skummet på sved blocker understøtter også anti tåge funktionaliteten af rammen.

Ventilation System

Den udendørs briller model Terrex Pro leveres også med en næse dækning. Det er en aftagelig del, der er udviklet sammen med rammen for at sikre en perfekt pasform, mens det stadig giver mulighed for god ventilation.

Teknologi:

Fuld sight - fuld funktionalitet

Med RXready ydeevne Insert ™, adidas briller garanterer klart syn for hver atlet og som et resultat, forbedret koncentration og ydeevne. Performance Insert ™ kan integreres nemt og hurtigt ind i adidas Performance sports briller uden at forstyrre funktionaliteten.

Forskellige adidas Performance afslappet og sport ydeevne modeller tilbyder mulighed for ramme-ruder. Denne RX løsning muliggør en individuel tilpasning til en perfekt udsyn i sport og hverdag.


I kassen:

Microfiber sag

Hard Case

Yderligere par briller

Protector mod sved

LENS: LST aktiv sølv (CAT 3)
Anden linse: LST lyse (dug) (CAT 1)

Velkommen til vores adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS Polarized, speciale tilbud! Har du brug for Adidas Eyewear Billige århus Outlet, eller have nye udendørs udstyr. Adidas Eyewear Billige århus Outlet er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som adidas eyewear og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Solbriller.

Beskrivelse

Linsetype: Udskiftelig ,Standard ,Polariseret Linsekategori: 1 (44% til 80%) ,3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Sport Farve: Brun ,Sort
Adidas Eyewear - Solbriller - Solbriller,Linsetype: Udskiftelig ,Standard ,Polariseret ,Linsekategori: 1 (44% til 80%) ,3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Sport ,Farve: Brun ,Sort

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.