Log ind|Opret konto |Kontakt os

adidas eyewear Tycane Pro L Solbriller Transparent Orange Sort,adidas bser 146,udsalg online shop

DKK1,358.09  DKK543.24Spar: 60% off
  • Model: Adidas 001842
  • 7336 Antal på lager
  • adidas eyewear Horizor Solbriller nyt produkt,adidas sko sort og hvid,København Online Køb
  • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro L Solbriller Blå Søvfarvet,adidas gazelle grøn,gunstig kommentar
  • adidas eyewear Evil Eye Evo Pro L Solbriller Flerfarvet,adidas bser sort,fremragende kvalitet
  • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro S Photochromatic Solbriller Lilla,adidas sneakers s zwart,høj rabat
  • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro L Solbriller Brun København shopping,adidas superstar velcro,billigste udvalg

Vælg venligst:

Size


Antal

adidas eyewear Tycane Pro L Solbriller Transparent Orange Sort,adidas bser 146,udsalg online shop_checkout

Description

adidas sneakers pink Adidas Adidas Eyewear Solbriller solbriller , adidas eyewear Tycane Pro L Solbriller Transparent Orange Sort,adidas bser 146,udsalg online shop adidas nmd xr1 pk,shopping guide

Den tycane pro udendørs giver ultimativ beskyttelse til de hårdeste bjerg miljø med en lun indhyllingsafstand pasform. Disse holdbare solbriller kan bæres som en goggle med ClimaCool skum pad og hovedstrop, som også er aftagelig.
Funktioner:
Wrap omkring rammen:
Den wrap omkring rammen teknologi med den omfattende, op til 10Base, krumning af rammen og linse giver det bredeste synsfelt og giver dig en lun pasform. Det sikrer, at adidas eyewear ikke vil afmonteres og beskytter dine øjne mod enhver form for ydre påvirkninger.
Anti tåge teknologier:
Den ClimaCool teknologi ved adidas briller er baseret på en dynamisk ventilaton teknologi. Luft ledes på en måde, der er ikke påtrængende og ikke forstyrrer dit syn, med henblik på at forhindre, at linsen dugger.
Linse fiksering:
Adidas briller har udviklet et objektiv Lås system for at sikre en hurtig og robust udskiftelige linsesystem. Dette er en meget hurtig og gavnlig måde at ændre linser, for eksempel når dine hænder er svedige, eller du er iført en cykel handske. Med blot et par klik, bliver linsen ændres. Alt du skal gøre er at folde templet til den lukkede position og skub Adidas logoet væk fra objektivet for at frigøre det. For at sikre linsen, skal du blot åbne templet og skub logoet mod linsen.
Linse ændring:
Quick Change Lens System er en sofistikeret linse fiksering, der ikke kun garanterer en ordentlig pasform, men også giver mulighed for nem linse forandring. Enkel, hurtig og robust - dine adidas eyewear linser er bygget til nem håndtering. Ligegyldigt hvad de lette og vejrforhold, med en enkelt bevægelse, du vil være godt forberedt.
Quick release hængsel:
Den Quick Release Hinge er en patenteret udløsningsmekanisme for templets hængsler. Templerne kan let genindsat og klikket på position med hånden.
Stabil og pres fri pasform:
Adidas eyewear Traction Grip tilbyder en non slip og tryk fri stabil pasform. Traction Grip giver den nødvendige fleksibilitet og samtidig tilbyde komplet komfort, når de bæres.
Hovedbeklædning kompatibilitet:
Produkterne af Adidas briller er udviklet på en sådan måde, at de vinkler, kurver og materialer alle arbejder sammen om at tilbyde en optimal pasform med hjelme eller andre hovedbeklædning, uden at forårsage nogen trykpunkter.
Sweat blokker:
For at sikre at sved ikke forstyrrer din præstation, har adidas briller udviklet en sved blocker. Det er et system, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt fjerne eller vedhæfte det. Skummet på sved blocker understøtter også anti tåge funktionalitet af rammen.
Leder rem:
Adidas solbriller tilbyder forskellige løsninger til enten at ændre den side templer til et hoved strop eller til at fastgøre remmen i slutningen af templet. Begge muligheder er blevet udviklet for at sikre, at ingen pres punkt er oprettet og du kan hurtigt og nemt ændre det tilbage, når det ønskes.
Næse dækning:
Den udendørs briller model Terrex pro leveres også med en næse dækning. Det er en aftagelig del, der er blevet udviklet i samarbejde med rammen for at sikre en perfekt pasform mens stadig giver mulighed for god ventilation.
Goggle:
Brillerne fra adidas briller er ikke kun overbevisende takket være deres stærke stil; de tilbyder også flere prisvindende teknologi. Ud over den innovative ramme teknologi, beskyttelsesbriller også LST linser for at sikre perfekt syn, uanset vejrforholdene.
Teknologi:
SPX + Flex zoner
Decentreret Vision Advantage PC Lens
Wrap around beskyttelse
Ventilation System
ClimaCool
Hydrofobisk
Vision Advantage med LST Lens Concept
Dobbelt Snap næsepuder
TRI.FIT Temple
Hjelm kompatibel
Quick Change Lens System
cap kompatibel

Hvis du vil købe de bedste Solbriller fra adidas eyewear, har du fundet det bedste sted, Adidas Eyewear den mest fashionable. Hos Adidas Eyewear den mest fashionable, har vi kun de bedste mærker, som adidas eyewear, så du kun får de bedste udendørs, til de bedste priser. Kig selv efter i udendørs og Tycane Pro L. Bestil nu og modtag dine adidas eyewear Tycane Pro L, inden for et par dage.

Beskrivelse

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Sport Farve: Transparent ,Orange ,Sort
Adidas Eyewear - Solbriller - Solbriller,Linsetype: Standard ,Linsekategori: 3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Sport ,Farve: Transparent ,Orange ,Sort

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.